GAVEKORT TIL 1:1 SPARRING

DKK5.000,00

Jeg sætter focus på dig og din situation, og ser på dine muligheder for at finde ro og ind til dig selv. Jeg bidrager til at give dig et mentalt boost i en kombination af samtale, behandling og understøtter dig i at finde perspektiv på fremtiden erhvervsmæssigt.

 

Beskrivelse

Du har mulighed for at købe gavekort til tre områder:

 

MENTAL OUTPLACEMENT;

Jeg sætter focus på dig og din situation, og ser på dine muligheder for at finde ro og ind til dig selv. Jeg bidrager til at give dig et mentalt boost i en kombination af samtale, behandling og understøtter dig i at finde perspektiv på fremtiden erhvervsmæssigt.

Disse to samtaler er indledningen til at du begynder at finde ind til dig selv, og hvor du får udsyn til fremtidige erhvervsveje-/muligheder.

STED: Personlig fysisk dialog,- altså vi sidder i samme rum.

 

BÆREDYGTIG TILLIDSVALGT:

Du er valgt til en tillidspost på vegne af dine kolleger, og du er enten ny eller erfaren i rollen. Du har brug for viden og indsigt om dig selv for at kunne understøtte andre. Du er klar over at relationer er det afgørende element for, at du holder dig skarp og relevant som tillidsvalgt. Du er bevidst om, at du har usandsynlig mange bolde i luften for at omsætte din rolle, og du ved at du vil lykkes med at gribe alle boldene til det bedste for dig og dine kolleger, din arbejdsplads – og har derfor brug for at blive skarp på dig selv og dine perspektiver.

STED: Vi mødes via skype på et aftalt tidspunkt

 

PERSONALELEDER TIL GENOPFYLDNING AF DE MENTALE BEHOLDERE:

Din rolle som personaleleder er et af de mest vigtige jobs der findes, fordi du har sagt ja til et meget stort ansvar. Et ansvar for din virksomhed og dine medarbejdere, hvor din formelle magt kan gøre meget godt og det modsatte for dine medarbejdere. Medarbejderne er den vigtigste ressource din virksomhed har – og dit personalemæssige ansvar er, at understøtte den enkelte medarbejder til at blive den bedste udgave af sig selv for at kunne bidrage optimalt til din virksomhed.

Det gælder nye medarbejdere, og medarbejdere der har arbejdet for din virksomhed igennem længere tid. Når du er den sublime personaleleder, så vil du opleve at dine ”mentale beholdere” tømmes,- fordi du møder flere forskellige persontyper, der er mange forskellige steder i deres liv,- og dét vil ofte kunne påvirke dig,- så du kan opleve at du mister din energi og har brug for at få et boost.

STED: Vi mødes via skype på et aftalt tidspunkt

 

HVORNÅR ER GAVEKORTET EN GOD IDÈ ?

Situationerne kan være mange, – det kan være du har en kollega, ven/veninde, et medlem, en medarbejder (eller dig selv), som du ved i den grad har brug for, at få et pitstop til at sætte sig selv i centrum – så køb et eller flere af flere gavekort. Eller spørg til en anden ramme, hvis særlig situation !

MODTAGEREN AF GAVEKORTET:

Du får min fulde opmærksomhed til at hjælpe dig til at få viden og indsigt til at finde dit mål, din passion, din motivation – også selvom det ikke er åbenlyst for dig lige nu. Jeg stiller hele min meget brede erfaring til rådighed for dig – du kan læse mere på Livsoasen.dk og jeg lover dig, at du får oplevelse hvor du er i centrum.

PRIS pr. område/emne: 2 sessioner à 1,5 time  ialt kr. 4000,00 + moms

 

Du modtager bekræftelse på dit køb straks efter betaling er gennemført !