Mit navn er Vibeke Holm og jeg er rådgiver, underviser for medarbejdere og ledere, og også clairvoyant, healer og medie. Jeg har hele livet benyttet mig af den fødselsgave, at have adgang til redskaber fra det vi kalder den åndelige verden.
Det betyder at jeg bruger min viden via den rationelle hjerne, min intuition og den spirituelle viden. Opgaveløsningen er derfor understøttet af dette spænd af virkemidler, og jeg er kendt for at finde utraditionelle løsninger,- der holder i praksis, – fordi ejerskabet skabes i processen.

Igennem 37 år har jeg haft det vi kalder en mere traditionel erhvervskarriere, hvoraf de sidste 17 år har været som HR chef. Forskellige episoder betød, at jeg massivt gik i gang med uddannelser indenfor det vi kalder det spirituelle, fordi det giver os en langt større ”værktøjskasse” at arbejde ud fra. .

Med mange ansatte er det klart, at jeg har oplevet mange situationer, episoder og eksempler på den enkelte medarbejders manglende udnyttelse af potentialer, forcer og talenter og hvad det har ført til på flere planer. Når vi arbejder i det erhvervsmæssige ”maskinrum”, så er relationerne afgørende for, at skabe de bedste opgaveløsninger.
Hele dette bagtæppe har givet anledning til at sætte fokus på, hvordan der skabes sunde og udviklende arbejdspladser, hvor medarbejderne som den stærkeste ressource hele tiden sættes i spil til optimering af organisationens målopfyldelse.

Det kræver at der vedvarende arbejdes med personaleledelse, som disciplin på lignende vis, som alle andre discipliner. I denne del indgår, at kunne bedrive personaleledelse på et sublimt niveau, hvor der ikke blot er viden, men også indsigt i de forskellige persontyper, der er på enhver arbejdsplads.
Det er komplekst at arbejde med personaleledelse, og derfor er det også et meget stort ansvar at påtage sig en funktion med ansvaret for medarbejdere – det ansvar forpligter og kræver det ypperste af personalelederen.
Medarbejderne fortjener den bedste personaleleder, så det kræver træning af personalelederen, og det kræver træning af medarbejderne for at opnå det optimale niveau.

Ønsker du at være en personaleleder, hvor medarbejderne følger dig uanset hvor du arbejder, så er du af en kaliber, som jeg meget gerne vil arbejde med, og du er velkommen til at kontakte mig.
Mine ydelser dækker spændet indenfor HR inklusiv undervisning & praksis træning – og du kan se mere om ydelserne via Livsoasen.dk

Jeg er uddannet hos et af danmarks største medier: Marzcia Techau, der blandt andet er kendt fra TV; 

”Det mystiske danmark” og bogudgivelsen; ”Åndernes magt”.

Afsluttede uddannelser:

Clairvoyant

Reiki healing

Englehealing

Epigenetisk healing

Karmisk healing

Fjern healing

Traumehealing

Share This